Vzdělávání na Kadaňsku

Informační portál projektu MAP ORP Kadaň

Aktuality

Projekt

Výstupy projektu

Aktuality: Aktuality projektu

Zápis PS Předškolní vzdělání 3.10.2016

4.10.2016:
Záznam z prvního setkání pracovní skupiny Předškolní vzdělávání MAP ORP Kadaň dne 3. října 2016 ve 14:00 v ZŠ a MŠ Začít spolu v Kadani

Setkání se zúčastnily všechny na setkání Partnerství přihlášené členky (Diana Roubová, Olga Šoltésová, Jana Daňková, Erika Zelenková, Vlasta Maxová, Petra Koptišová) a další dvě na místě nahlášené (Tereza Brejchová, Zuza Rubešová). Do skupiny se e-mailem na další setkání zaregistrovala rovněž ředitelka MŠ Klášterec Jitka Vlková. Setkání připravili a zúčastnili se dva koordinátoři MAS Vladař Bronislav Podlaha a Roman Krištof (scan presenční listiny v příloze zápisu).

Předmětem jednání bylo dle programu vypracování SWOT analýzy z odpovědí na dotazník MŠMT rozeslaný školským zařízením v ORP Kadaň. Rámec analýzy ze zachycených odpovědí respondentů na téma předškolní vzdělávání připravil a představil Bronislav Podlaha. V příloze výsledná SWOT analýza ze setkání, jak byla na místě dle návrhů členek doplněna a upravena.

Skupina byla koordinátory MAS seznámena s možností DPP pro tzv. leadra – předsedkyni („leadryni“) a aktivně přispívající členky skupiny. Bude projednáno na příští schůzce.

Skupina vyjádřila potřebu setkávat se častěji než jiné PS MAP, neboť se v její práci odráží větší množství témat. Další setkáníse uskuteční 3.listopadu v 16:00 v Radce z.s.ulice kpt. Jaroše 630 v Kadani.

Zapsal: Roman Krištof

Přílohy :

Článek vyšel : 4.10.2016, počet zobrazení : 962 (962 tento měsíc)