Vzdělávání na Kadaňsku

Informační portál projektu MAP ORP Kadaň

Aktuality

Projekt

Výstupy projektu

Aktuality: Aktuality projektu

Pozvánka na Jednodenní kurs emoční sebeobrany pro učitele 14.2.2017 a 22.2.2017

11.1.2017:
Vážení členové Partnerství a pracovních skupin,

dovolujeme si vám nabídnout možnost projít jednodenním kursem emoční sebeobrany pro učitele. Jedná se o žádaný kurs akreditovaný MŠMT v rámci programu dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků (DVPP). Předběžně jsem smluvil jeho možné uskutečnění v Kadani na 14. února letošního roku (místo bude upřesněno) s jeho lektorem Mgr. Lukášem Radostným. Více o obsahu kursu najdete nahttp://www.emocnisebeobrana.cz/ Účastníci získají certifikát o jeho absolvování. Náklady budou hrazeny z prostředků realizátora MAP ORP Kadaň.

Jedná se o celodenní workshop s přestávkou na oběd (cca od osmé/deváté ráno do čtvrté odpoledne), v němž by vás lektor seznámil se základními principy práce s emocemi. Vhodné (a podle výstupů z našich loňských pracovních skupin jistě i potřebné) pro učitele/pedagogy všech typů škol (MŠ, ZŠ, SŠ, VOŠ, VŠ, umělecké školy aj.), ale též pro lektory, vychovatele, asistenty pedagoga aj. Principy emoční sebeobrany jsou prevencí syndromu vyhoření, psychosomatických obtíží z dlouhodobého stresu a situací vedoucích k šikaně učitele.

Dejte mi prosím obratem e-mailem vědět  (nejpozději do 21. ledna), zda máte o absolvování kursu zájem (nejen vy, ale třebas také kolegové ve vaší škole, kteří se zatím na MAP nepodíleli) . Dejte vědět i v případě, že zájem máte, ale stanovený termín vám nevyhovuje (pokud by vás takových bylo více, pokusili bychom se sjednat termín jiný).

Děkuji předem za vaši odpověď

S pozdravem

 

Roman Krištof

koordinátor MAP ORP Kadaň

tel. 774 965 573

roman.kristof@vladar.cz

Článek vyšel : 11.1.2017, počet zobrazení : 1131 (1131 tento měsíc)